.jpg)
Malzemeler :
* 1 tavuk göğsü
* 1 soğan
* 1 kabak
* 2 acı kırmızı biber
* 1 tatlı kırmızı biber
* 2 havuç
* 10 adet mantar
* 1 çay b.bezelye
* 2 yeşil biber
* 2 domates
* tuz,karabiber
* fesleğen
* sıvıyağ
Hazırlanışı :
Tavaya ilk olarak soğan alınarak sotelenmeye alınır. Daha sonra sırasıyla küp doğranmış havuç, tavuk göğsü ve mantar eklenerek sotelenmeye devam edilir. Daha sonra içerisine doğranmış biberler ve kabaklar eklenir. Pişmesine yakın domates ve bezelye de eklenerek tuzu ve baharatı ayarlandıktan sonra pişmeye bırakılır.
Kebap yarı kıvamda pişince, istenirse porsiyonluk istenirse bütün olacak şekilde yağlı kağıda sarılarak 190 derecede pişrilir.Yanında kuskus pilavı ile servis yapılır.
verdiğin yemek tarifleri yanlış
YanıtlaSilneresi yanlis anlayamadim???????
YanıtlaSilbence çok güzel kafa karıştırmayın lutfen
YanıtlaSilverdiğin tarifler çok güzel yüreğine sağlık.
YanıtlaSilçok güzel tarifler var denicem güveniyorum size teşekkürler
YanıtlaSilBEN BU YEMEĞİ YAPTIM SAĞOL OKTAY USTA ELLERİNE SAĞLIK
YanıtlaSilyemek tarifinin de yanlisimi olurmus ?? gülimde bosa gitmesin :-)))) akil var mantik var yani...
YanıtlaSil