21 Ekim 2008 Salı

Tavuklu Kağıt Kebabı



Malzemeler :


* 1 tavuk göğsü
* 1 soğan
* 1 kabak
* 2 acı kırmızı biber
* 1 tatlı kırmızı biber
* 2 havuç
* 10 adet mantar
* 1 çay b.bezelye
* 2 yeşil biber
* 2 domates
* tuz,karabiber
* fesleğen
* sıvıyağ

Hazırlanışı :

Tavaya ilk olarak soğan alınarak sotelenmeye alınır. Daha sonra sırasıyla küp doğranmış havuç, tavuk göğsü ve mantar eklenerek sotelenmeye devam edilir. Daha sonra içerisine doğranmış biberler ve kabaklar eklenir. Pişmesine yakın domates ve bezelye de eklenerek tuzu ve baharatı ayarlandıktan sonra pişmeye bırakılır.

Kebap yarı kıvamda pişince, istenirse porsiyonluk istenirse bütün olacak şekilde yağlı kağıda sarılarak 190 derecede pişrilir.Yanında kuskus pilavı ile servis yapılır.

7 yorum:

  1. verdiğin yemek tarifleri yanlış

    YanıtlaSil
  2. neresi yanlis anlayamadim???????

    YanıtlaSil
  3. bence çok güzel kafa karıştırmayın lutfen

    YanıtlaSil
  4. verdiğin tarifler çok güzel yüreğine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. çok güzel tarifler var denicem güveniyorum size teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. BEN BU YEMEĞİ YAPTIM SAĞOL OKTAY USTA ELLERİNE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  7. yemek tarifinin de yanlisimi olurmus ?? gülimde bosa gitmesin :-)))) akil var mantik var yani...

    YanıtlaSil

Yorum eklemekte zorlananlar için
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin