17 Kasım 2010 Çarşamba

Kurban Kavurması


Malzemeler :


* 2 kg.kurban eti
* 300 gr. iç yağ
* tuz



Hazırlanışı :

Kuşbaşı doğranmış kuşbaşı eti önceden ısıttığınız tencerenin içine alarak kendi duyunda kapağı kapalı kısık ateşte pişmeye bırakın. Et önce suyunu salacak ardından da çekecektir. Suyunu çekince üzerine erittiğiniz iç yağı ekleyerek tuzunu da ayarladıktan sonra lokum gibi olana kadar pişirin.

3 yorum:

  1. Bu tariflerin hepsi birbirinden güzel.Tek kelimeyle muhteşem.

    YanıtlaSil
  2. müthiş teşekkürler oktay ustaa :)

    YanıtlaSil
  3. ltfn kuyruk yağı koyun iç yağ kokar :D

    YanıtlaSil

Yorum eklemekte zorlananlar için
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin