13 Kasım 2010 Cumartesi

Kabak Tatlısı


Malzemeler:

  • 1 su bardağı şeker
  • 700 gr.bal kabağı
  • Kaymak (süslemek için)


Hazırlanışı:
Kabakları istenilen ölçüde kesip güzelce yıkayın. Pişireceğiniz kaba dizip üstüne şekeri dökün ve l saat kadar bekletip kendi suyuyunu salmasını bekleyin.Ağır ateşte 20 dakika pişirin.Kabak çabuk pişen bir tatlı olduğu için hızlı ateşte pişirirseniz dağılır.Soğuduktan sonra servis kabına alıp ister kaymak, ister ceviz, isterseniz hindistan ceviziyle süsleyin.

3 yorum:

  1. Hmmm yedim cok lezetliii tesekür tarif icin

    YanıtlaSil
  2. HADİ LEN OLMUYO ŞTE

    YanıtlaSil
  3. çokkkk teşekkür ederiz.......

    YanıtlaSil

Yorum eklemekte zorlananlar için
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin