20 Haziran 2009 Cumartesi

Karpuz Çorbası



Malzemeler :


* 1 kg karpuz
* 1 çorba kaşığı toz şeker
* 2 çorba kaşığı yoğurt
* Taze nane

Hazırlanışı :

Karpuz içini çekirdeklerinden ayırdıktan sonra blender ile su haline getirin. Daha sonra üzerine toz şeker ve yoğurdu da ekleyerek biraz daha karıştırın. Büyük bardaklara servis etmek üzere alın. İçine minik olarak küp doğranmış karpuz parçalarından da alın. Taze nane yaprakları ile süsledikten sonra soğuk olarak servis edin.

2 yorum:

  1. bn bole corbanın...

    YanıtlaSil
  2. çorba olmaz ama tatlı olur meyveli yoğurt bildiğin hatta bunu sos olarak başka yerlerdede kullanabilirsin

    YanıtlaSil

Yorum eklemekte zorlananlar için
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin