3 Şubat 2008 Pazar

KURUYEMISLI MILFOY



KURUYEMİŞLİ MİLFÖY

1 rulo milföy
1 yumurta
2 çorba k.pudra şekeri
1 limon
1 elma
fındık,üzüm
kayısı,fıstık
yulaf ezmesi

HAZIRLANIŞI:
Karıştırma kabına fındık, fıstık, üzüm, kayısı , yulaf ezmesi
rendelenmiş kabuklu elma, 1 limon kabuğu rendesi, 1 yumurta
ve pudra şekeri alınarak iyice karıştırılır.1 rulo milföy yağlanmış
tepsiye alınarak üzerine hazırlanan kuru yemişli karışım
konur ve iyice sıvanır.üzerine milföyden çeşitli kalıplarla
hamurlar kesilerek süslenir ve fırında pişirilir.isteğe göre
üzerinde pudra şekeri ile servis yapılır.

3 yorum:

  1. çok lezzetliydi

    YanıtlaSil
  2. Sayin Oktay Usta ben sizin cok büyük bir hayraninizim programizin devam basarilarini dilerim ve denedigim coook sey arasindan en cok Peynirli Feslegenli Ekmekinizi begendim tabii kide bütün yaptiklariniz cook güzel HOSCAKALIN

    YanıtlaSil
  3. oktay usta elinize sağlık.yemekleriniz çok güzel mübareksinz:)

    YanıtlaSil

Yorum eklemekte zorlananlar için
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin