11 Mart 2009 Çarşamba

Fasulye Kızartması



Malzemeler :

* 500 gr.fasulye
* 2 yumurta
* 5 çorba k.mısır unu
* tuz,karabiber

Kızartmak için:

* sıvıyağ

Hazırlanışı :

Haşlanmış fasulyeleri karıştırma kabına alın. Üzerine tuz, karabiber ve mısır ununu ekleyerek karıştırın. Daha sonra fasulyeleri yağlanmış tavaya dizerek üzerine çırpılmış yumurtayı dökün. İki taraflı pişirin.

1 yorum:

  1. bende fasulyeyi haşladıktan sonra 2 baş soğanı tereyağda kavurup (sıvı yağ da olabilir size kalmış :P ) 2 yumurtayı kırıp hafif kavurup fasulyeyi üzerine koyup onuda kavuruyorum.tuz ve karabiber ekleyip servis yapıyorum.bence sizde deneyin. ByCiGDeM

    YanıtlaSil

Yorum eklemekte zorlananlar için
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin