
Malzemeler :
* 1 çay b.arpa şehriye
* 1 limon
* 1 yumurta sarısı
* tavuk suyu
* tuz,karabiber
Hazırlanışı :
Tavuk suyu tencereye alınır. Üzerine şehriyeler eklenrek kaynatılır. Bu sırada terbiyesi hazırlanır. Bunun için karıştırma kabına 1 limonun suyu ve yumurta sarısı alınarak çırpılır. Kaynamakta olan tavuk suyuna çırpmaya ara vermeden eklenir. Tuzu ve baharatı eklenerek pişirlir.
yemekler bı harıka teşekkürler
YanıtlaSiloktay usta
cok guzzel oldu tebiyeli şehriye corbası
YanıtlaSilsaol oktay usta:))))))
çok kısa anlatılmış az daha uzun olabilirdi teşekkürler
YanıtlaSilben denedim güzel oldu, fakat bir daha yaaparsam önce sehriyeyi kavururum sonra tavuk suyunu ilave ederim. ama tadi cok lezzetliy... tavsiye ederim
YanıtlaSil