15 Eylül 2008 Pazartesi

Terbiyeli Şehriye Çorbası



Malzemeler :

* 1 çay b.arpa şehriye
* 1 limon
* 1 yumurta sarısı
* tavuk suyu
* tuz,karabiber

Hazırlanışı :

Tavuk suyu tencereye alınır. Üzerine şehriyeler eklenrek kaynatılır. Bu sırada terbiyesi hazırlanır. Bunun için karıştırma kabına 1 limonun suyu ve yumurta sarısı alınarak çırpılır. Kaynamakta olan tavuk suyuna çırpmaya ara vermeden eklenir. Tuzu ve baharatı eklenerek pişirlir.

4 yorum:

  1. yemekler bı harıka teşekkürler
    oktay usta

    YanıtlaSil
  2. cok guzzel oldu tebiyeli şehriye corbası
    saol oktay usta:))))))

    YanıtlaSil
  3. çok kısa anlatılmış az daha uzun olabilirdi teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. ben denedim güzel oldu, fakat bir daha yaaparsam önce sehriyeyi kavururum sonra tavuk suyunu ilave ederim. ama tadi cok lezzetliy... tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Yorum eklemekte zorlananlar için
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin